Penapis Air COWAY

4/09/2017 02:32:00 AM
Penapis Air COWAY | Akhirnya bos aku berlembut hati nak pasang Penapis Air COWAY kat tempat kerja.Jadi senang sikit nak bancuh milo setiap pagi.Sebelum ni bos cuma sediakan ketel elektrik untuk kemudahan pekerja dan pelaanggan kat hotel.Payah oiii..Pelanggan pun banyak yang complaint cakap air bau la ape la..Buat susu anak pun macam tak yakin je.Alahaiii..

Sebenarnya puas hati sangat pasang Penapis Air COWAY ne.Yang paling penting ada sijil HALALAir pun jernih je dan tak bau apa-apa pun.Bos Mimi pun siap pasang 6 biji kat hotel .Krikkrik..kami yang pekarjanya je tak pasang sebab selalu sebelum balik kerja siap-siap isi botol air.Hahahaha..Cukup stock sampai ke esokkan harinya.Ehekkkk..

Oh ya..Bos Mimi ambil MODEL METRO.Sesuai la untuk hotel.Harga boleh tahan juga..Sebulan bayar Rm150.Kalau nak yang lebih murah ambil MODEL NEO tapi neo ni sesuai untuk pasang kat rumah tu pun kalau orang dalam rumah tu sikit je kalaau banyak boleh ambil MODEL VILLAEM atau MODEL PETIT.Harga murah sikit kot kalau tak salah.Nak install pun senang je.3 ke 4 hari dah boleh pakai.Boleh tengok pada gambar di bawah ok.

Oleh kerana Bos Mimi Sewa beli jadi setiap 2 bulan COWAY LADY datang service.Sewa beli lagi untung sebab ada waranty 5 tahun dan selama 5 tahun tu COWAY LADY akan datang service setiap bulan sekali  dan  6 bulan sekali datang tukar filters.COWAY LADY yang datang service pun ramah je.Kadang ofis COWAY pun akan call tanya " Dah ada orang datang service ke "? " Orang yang datang service tu macam mana.Ok Tak "? Hehehe..

So far bagus sangat.Puas hati..Siapa-siapa yang berminat nak pasang coway kat rumah tu boleh contact Agen COWAY ni 0195194470 ( Emy ).Orang dia memang baik..Dia akan jelaskan lebih terperinci terlebih dahulu.

Ok semua..Semoga perkongsian kali ini bermanfaat buat semua.Kalau nak tau maklumat lebih lanjut pasal coway whatsapp atau call je orang tu.


Liquid Lipstick By Vibe Of Colour

4/06/2017 05:27:00 PM
Liquid Lipstick By Vibe Of Colour | Hai semua..Lama tak muncul..kakah..Banyak benda yang Mimi nak share tapi asyik sibuk je.Hari ini baru berkesempatan nak buat entry yang panjang..Wkwkwkw..Well,ada siapa-siapa tak makeup lovers sini ? Kalau korang makeup lovers korang wajib baca ok..Hehehehe..

Liquid Lipstick By Vibe Of Colour ni boleh dikatakan antara satu jenama yang popular di Malaysia walaupun baru je mula bertapa.Mimi sendiri pun suka dengan texture Lips Matte ni.Lips Matte jenis semi matte.Masa pakai lembut je tapi selepas beberapa saat akan jadi matte.Mimi kerja 12 jam sehari pun tak akan hilang.Padahal Mimi dari pagi sampai balik kerja makan je.

Bau wangi je..Rasa nak makan pun ada..hahaha...Di datangkan dengan 3 warna iaitu Glam,Blush dan Peach dan sudah tentu warna kegemaran Mimi adalah Glam.Bila pakai lagi lah bertambah wow dan Glam gitu..kikikiki..Harga pun berpatutan..

Kelebihan Lipstick VIBE adalah
  1. Tahan Lama
  2. Mesra Wudhuk,Senang nak remove pakai wetwipes
  3. Tidak melekit
  4. Dijamin Halan dan lulus KKM
  5. Tekstur creamy matte
  6. Flavour fruity yang wangi
  7. Ada collagen,tidak mengeringkan  dan tidak mengelapkan bibir.









 Jom kita baca apa kata pengunna







Cantik tak warna ? Hehehehe..Cantik kan..Berminat nak beli ??Boleh je..
Harga Rm 35
Postage Rm 8 / Sm Rm 10/ SS
Tapi Sekarang Hq ada buat promosi paling gempak..
3 Rm 100 Free Postage !!!
Nak order Whatsapp 0134980539

Whatsapp laju2 sebelum stock habis.Kalau kawasan Bm atau Simpang Ampat,Penang boleh COD..

Advertise

Mimi Story