Penapis Air COWAY

4/09/2017 02:32:00 AM

Penapis Air COWAY | Akhirnya bos aku berlembut hati nak pasang Penapis Air COWAY kat tempat kerja.Jadi senang sikit nak bancuh milo setiap pagi.Sebelum ni bos cuma sediakan ketel elektrik untuk kemudahan pekerja dan pelaanggan kat hotel.Payah oiii..Pelanggan pun banyak yang complaint cakap air bau la ape la..Buat susu anak pun macam tak yakin je.Alahaiii..

Sebenarnya puas hati sangat pasang Penapis Air COWAY ne.Yang paling penting ada sijil HALALAir pun jernih je dan tak bau apa-apa pun.Bos Mimi pun siap pasang 6 biji kat hotel .Krikkrik..kami yang pekarjanya je tak pasang sebab selalu sebelum balik kerja siap-siap isi botol air.Hahahaha..Cukup stock sampai ke esokkan harinya.Ehekkkk..

Oh ya..Bos Mimi ambil MODEL METRO.Sesuai la untuk hotel.Harga boleh tahan juga..Sebulan bayar Rm150.Kalau nak yang lebih murah ambil MODEL NEO tapi neo ni sesuai untuk pasang kat rumah tu pun kalau orang dalam rumah tu sikit je kalaau banyak boleh ambil MODEL VILLAEM atau MODEL PETIT.Harga murah sikit kot kalau tak salah.Nak install pun senang je.3 ke 4 hari dah boleh pakai.Boleh tengok pada gambar di bawah ok.

Oleh kerana Bos Mimi Sewa beli jadi setiap 2 bulan COWAY LADY datang service.Sewa beli lagi untung sebab ada waranty 5 tahun dan selama 5 tahun tu COWAY LADY akan datang service setiap bulan sekali  dan  6 bulan sekali datang tukar filters.COWAY LADY yang datang service pun ramah je.Kadang ofis COWAY pun akan call tanya " Dah ada orang datang service ke "? " Orang yang datang service tu macam mana.Ok Tak "? Hehehe..

So far bagus sangat.Puas hati..Siapa-siapa yang berminat nak pasang coway kat rumah tu boleh contact Agen COWAY ni 0195194470 ( Emy ).Orang dia memang baik..Dia akan jelaskan lebih terperinci terlebih dahulu.

Ok semua..Semoga perkongsian kali ini bermanfaat buat semua.Kalau nak tau maklumat lebih lanjut pasal coway whatsapp atau call je orang tu.


You Might Also Like

0 Motivation

Advertise

Mimi Story