Jalan Jalan Carik Makan

6/09/2015 08:14:00 PM

Hai Dreamersssss..

Hari ini cuti setelah 1 minggu bekerja tanpa cuti..Fuhhh!!Penat dohhhhh..1 minggu kerja night syift amat menyeksakan.Lebih-lebih lagi bila bekerja selama 12 jam sehari.Hurmmmmm

Tapi penat tu hilang serta merta bila seharian hari ini asyik jalan-jalan kat shopping mall..Kihkih..Ala..aku jalan-jalan je pun,bukannya beli apa-apa.Ini semua kerana aku harus berjimat cermat sebab next weeks aku fly balik sabah..Yeahhhhhhh..

Aku p jalan-jalan kat pacific mall beli facial wash je then balik..Kah !!!!


Dah letih jalan2 aku ajak la kak dan adik aku p makan kat kadai Mak Teh & Anak-Anak..Fuhhh!!Hujan2 pekna Bihun Sup Memang awsome..Haha..




Nahhh..sedap weiii Makanan ne..Murah2 je..Tak rugi p makan kat tempat ne.. *Wink*








You Might Also Like

0 Motivation

Advertise

Mimi Story