Rezeki Awal Bulan February

2/07/2016 10:59:00 PM

REZEKI AWAL BULAN FEB |Hai dreamers.Seronoklah siapa yang dapat cuti CNY ni kan,semua pakat-pakat balik kampung.Mimi tak esok baru cuti tu pun sehari dan Mimi menyesal sebab dapat cuti masa cuti umum.Kalau kerja dapat juga duit.Adoiii !Sabarlah duhai hati.Krik2.

Tapi kalau dah rezeki kita memang ia takkan ke mana.Bercakap soal rezeki ni kan,awal bulan dua ni rezeki yang Mimi dapat murah sangat.Mimi sendiri pun tak percaya tapi tetap kuatkan hati untuk percaya.Mungkin sebab bulan ni bulan kelahiran Mimi sebab tu rezeki banyak kot.Syukurrrr.Hehehe

Pertama sekali Mimi dapat lagi tawaran Invitation To Collaborate With ZALORA Malaysia.Ini kali kedua Mimi dapat tawaran dari Zalora.Terkejut ada,tak percaya ada,suka pun ada.Hahahaha..Mungkin bagi blogger senior akan cakap "Ala.Zalora bagi tawaran kat aku sampai 10 kali tak kecoh pun" tapi bagai blogger picisan macam aku mesti la akan terkejut.Ahahaha..Masa dapat email tu pada 27 Jan tapi selepas 2 hari baru la Mimi tergerak hati untuk buka Email dan tak sangkah pulak ada email dari Zalora.Mimi balas cepat dan terus setuju dan zalora terus bagi contoh artikel tapi dengan satu syarat  entry tu kena publish sebelum 5 Feb 12pm sedangkan Mimi dapat balasan Email dari Zalora 4 Feb pagi.Nak tak nak kena siapkan secepat mungkin dan akhirnya dah publish.Jadi terhasil lah entry 3 KASUT YANG ANDA HARUS DAPATKAN DARIPADA TOPSHOP.Dah publish Mimi terus bagi link entr kat pihak Zalora dan ganjarannya  Mimi dapat voucher Rm 100.Yeahhh !Terima kasih Zalora.
http://mimirheem.blogspot.my/
Petang tu sampai rumah Mimi buka lagi email,saja nak tengok kot-kot zalora dah bagi code voucher jadi boleh la shopping.Hahahaha..Dah check email tu Mimi dapat email dari CUPONBELANJA,Katanya dia berminat dengan review yang Mimi buat dan nak ajak Mimi bekerjasama.Mimi pun ok je.Orang tu terus bagi contoh entry yang perlu di buat dan terhasil lah entry 7 SIMPLE THINGS YOU MUST DO THIS VALENTINE'S DAY.Mimi buat entry ni dapat bayaran 25 Usd dan payment semua by Paypal.Buat entry tak susah pun dan siapa yang pernah bekerjasama dengan Zalora keorang tahu lah  macam mana.Sama je dengan Zalora.
mimirheem.blogspot.my
Displaying PicsArt_02-07-11.26.32.jpg
Okey la..Tu je sebenarnya yang Mimi nak kongsikan kat keorang.Mimi cerita suka-suka je ye,bukan nak berlagak ke apa jauh sekali nak riak.Selamat berhujung minggu dan selamat bercuti.

You Might Also Like

9 Motivation

  1. bestnyeeee, hehe..saya teringin nak dapat lg,

    tahniahhh !!!! happpyyyy becoming birthdayyy

    ReplyDelete
  2. wahh, congrets mimi.. rezeki murah :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyaaa.. tahniah kak! kite tak pernah lagi dapat invitation zalora. harap2 akan datang rezeki sy pulak.. hehee

    ReplyDelete
  4. tahniah mimi... saya pun dapat masa bulan jan rezeki besday gak hihihi...

    ReplyDelete
  5. murah rezeki mimi..even dapat voucher je pun..tapi berbaloi daripada keluarkan duit sendiri kan..H

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story