Tebus Voucher Rm100 Dari Zalora Malaysia !

2/10/2016 02:37:00 AM

Tebus Voucher Rm100 Dari Zalora Malaysia ! | Alkisahnya minggu lepas Mimi dapat offer review produk dari Zalora.Ini kali kedua Mimi dapat offer yang sebenarnya.Mimi tak terfikir pun akan dapat offer lagi dari Zalora.Namun,Zalora memang akan sentiasa support blogger.Ini adalah salah satu sebab kenapa Mimi suka shopping kat Zalora.Honestly,70% baju,seluar,kasut dan handbag Mimi,Mimi beli kat Zalora.Hehehehe.
Dapat je code voucher Mimi terus tebus.Hahaha!Puas juga fikir nak beli apa.Sekejap nak ambil kemaja,kejap nak ambil kasut,kejap nak ambil handbag,kejap nak ambik barang makeup dan akhir sekali Mimi ambil wedges tapi masa nak check out tu tak jadi pulak ambil wedges.Bukan tak nak ambil tapi dah banyak kasut Mimi kat rumah tapi tak pakai pun,last-last buat perhiasan. *Tskkk..Girl problem *
Mimi pun dah putus asa nak ambil yang mana akhirnya Mimi ambil keputusan untuk beli handbag je kerana handbag Mimi pun rasanya dah nak minta ganti kot.Ehek !Dan handbag yang Mimi pilih adalah Corner Metal Tote !Perhhh !Mimi tertarik dengan handbag ni sebab bagi Mimi nampak macam elegent sikit plus kak aku cakap "Macam mak datin aku tengok kau bawa bag tu"Kahh !Bangga sekejap.
Cantikkan.Nampak simple je tapi awsome.
Selain boleh pegang macam biasa boleh juga sandang tapi Mimi lebih suka pegang,kalau sandang tak berapa cantik sebab bag ni besar.
And yang paling Mimi suka dengannya bag ni kalau letak dia tak jatuh tapi tetap berdiri tegak.hahaha
Dalam dia banyak poket.Boleh letak tisu dan macam-macam lagi.
Harga bag ni Rm 99 !Cukup-cukup je voucher yang Mimi dapat.Mimi suka sangat dengan detail handbag ni.Material dia yang sangat cantik.berbaloi sangat bila beli.Size pun cukup besar dan boleh masukkan banyak barang.Puas hati keorang bila dapat sumbat macam-macam barang dalam bag ni.
Mimi oder hari jumaat hari sabtu tu dah dapat.Ingatkan selepas CNY baru sampai tapi rupanya hari sabtu dah dapat.Dapat email dari Zalora yang barang Mimi dah di hantar melalui Ninja Van.Seriusly,Mimi tak pernah dengar dan tahu pasal Ninja van.Hahahaha.Orang yang hantar barang Mimi tu dieorang call tanya ada kat rumah ke tak de.Selepas dapat tu,petang tu keluar jalan-jalan terus pakai bag baru dan yesss puas hati.Ramai juga yang tegur "Bag cantiklah.beli kat mana"?..Hew2!
Terima kasih Zalora di atas peluang yang diberikan ini.Lain kali ajak la lagi.Ahahaha




You Might Also Like

6 Motivation

Advertise

Mimi Story