Shopping Di Zalora

5/19/2016 02:50:00 AM

Shopping Di Zalora | Hai dreamers..Blog selalu sunyi je sejak kebelakangan ini.Hakikatnya Mimi selalu buka blog tapi nak tulis entry tu yang malas.*Alasan yang tak dapat diterima oleh akal dan fikiran* Mohon jangan kencam abam..Wkwkwkw..
By the way,Mimi memang gila bab beli bag tangan.Bila pergi shopping atau tengok barang online nampak bag cantik je mesti dalam hati *Wehhh cantik la.Aku nak* tapi selalu ingatkan diri untuk control nafsu berbelanja,sampai lah Mimi ternampak bag yang super cantik,awsome,dan memang style aku sangat.Nak tak terpaksa layankan kemahuan diri.Kikikiki

Jenama kesukaan Mimi bila beli bag adalah AR by Alfio Raldo.Bagi Mimi jenama ni bukan je unik tapi design dia semua lawa-lawa dan harga pun boleh tahan murah juga.Kalau keorang nak beli bag yang comel-comel boleh la usha bag jenama AR.Konferm keorang puas hati.Ahakkk..
Mimi biasanya kalau beli bag selalu beli online je dan semestinya Mimi pilih Zalora.Zalora bukan je banyak sale tapi boleh C0D (Cash On Delivery).Setelah puas tengok-tengok kat Zalora akhirnya Mimi pilih handbag ni.Bag ni tak besar dan tak kecil tapi boleh la sumbat macam-macam *Kikikiki*.Warna cantik,design yang comel.
Shopping Di Zalora
Adoiii..Mak jemah pegang bag meman macam tu ke?Ehekkk..Mimi ambil gambar ni masa nak pergi kerja.Wkwkwkw
Shopping Di Zalora
Belakang bag rupa dia macam ni.Simple je..
Shopping Di Zalora
Dalam ada banyak poket.Boleh letak macam-macam harta benda yang berharga.
Shopping Di Zalora
Depan macam ni.Cantik kan ?
Shopping Di Zalora
Ada tali panjang.Nak kelihatan macam Kim Kardashian boleh pegang macam biasa tapi nak kelihatan macam Mimi sila pakai tali panjang.Wkwkwkwkw
Tapi yang buat Mimi kecewa masa beli bag ni barang lambat sampai.Mimi order hari isnin dan seminggu lepas tu baru dapat.Mungkin sebab Mimi buat COD tu yang lambat kot.Wkwkwkw..Apapun,Mimi suka shopping kat Zalora sebab boleh COD. *Mehmehmeh*

Oke bye !Nanti jumpa lagiiiii.

You Might Also Like

11 Motivation

  1. Aaaaaa cantiknya handbag ! Warna merah lagi. Favourite colour Fatin <3

    ReplyDelete
  2. tak pernah beli barang online..nanti boleh try..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nanti dh cuba sekali pasti ketagih..kikiki

      Delete
  3. eh eh saya pun ada beg yang lebih kurang sama tapi warna pink. also shopping dripada zalora <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehek..yke..ingat nk ambik pink jga tp pink x de..ada biru n warna ni je..kiki

      Delete
  4. Barang3 dkt zalora memang cantik2,,, best !! :)

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Jemput join segmen Nurrul
    http://youismysoul.blogspot.com/2016/05/giveway-topup-by-nurrul-2.html

    ReplyDelete
  5. lama pulak tak beli barang kat zalora.. rasa macam nak kena beli barang kat sana.. hehe

    ReplyDelete
  6. bab shopping beg fae tak berapa sgt hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik beg mimi, zalora boleh cod? first time tahu, tak pernah shopping situ lagi sebenarnya...

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story