UNTITLE POST

7/02/2015 11:33:00 AM

Hai Dreamers..

Alahai..Lamanya blog aku ni menyepi..Aku sekarang kat sabah thats why blog aku sunyi je.Banyak halangan untuk keluarkan entry terbaru.Sabo je la..Ye dokkkk ?

Tapi esok aku dah nak fly lagi balik penang..Yeah2..Tepuk tangan..Dalam kegembiraan aku untuk balik penang aku sedih jugak sebenarnya.Ye la..Tinggalkan mak aku yang sedang sakit siapa yang tak sedih..

Apapun,aku tahu mak aku kuat.Aku tahu mak aku tabah.Aku cuma berharap mak aku sihat seperti dulu.Aku bersyukur aku dapat jaga mak aku walaupun hanya beberapa hari.Yaaa..Jaga mak aku bukan senang.24 jam berjaga.Mak aku malam langsung tak boleh tidur.Sebab tu la kena berjaga.

Banyak dugaan yang menimpa keluarga aku sejak kebelakangan ini.Tapi,kami sekeluarga redha dengan semua ini.Mungkin ada hikmah disebalik semua ini.Mungkin Tuhan sayangkan keluarga aku sebab tu la Tuhan berikan keluarga aku dugaan demi dugaan.Aku percaya Tuhan tidak memberikan dugaan di luar kemampuan umatnya..

Tuhan,sembuhkan Mama..Amin..

You Might Also Like

1 Motivation

Advertise

Mimi Story