GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

9/19/2015 05:54:00 PM

 GIVEAWAY,SEGMEN,CASH,RM200
( KLIK BANNER UNTUK JOIN )
Pengalaman pertama saya berblogging bermula sejak tahun 2010 tapi masa tu Mimi tak berapa nak aktif lagi.Biasalah laptop tak ada,internet tak ada nak aktif macam mana kan.Bermula dari tahun ni baru la aktif sikit-sikit.Pengalaman yang tidak dapat Mimi lupakan sampai sekarang bila pembaca Mimi ingat Mimi ni muslim tapi sebenarnya bukan.Kelakar pun ada.Ehekkk..Walaupun sekarang ada lagi yang ingat Mimi ni muslim tak menjadi masalah buat Mimi.Apapun,terima kasih semua kerana sudi beri sokongan buat blog Mimi yang tak berapa nak aktif ni.Hihi..

5 blogger yang yang jadi mangsa 
Cik Shikin | Ana Likes | Leyla Nurjatiey | SyaQienah | Leyayeolly

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015


You Might Also Like

7 Motivation

  1. terima kasih mimi sebab tag. nanti leya join ye. :D

    ReplyDelete
  2. goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  3. hai mimi. thanks tag shikin yee. ikin dah join dah :)

    ReplyDelete
  4. Hai mimi..
    mebalas kunjungan mimi di blog AM

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story