MASALAH "SECURITY ERROR"

9/19/2015 06:43:00 PM

Hai Dreamers..
SECURITY EROR,GAME ONLINEHaa..Siapa pernah menghadapi masalah macam ni?Mimi tadi cuba nak ke blog Kisah Pondok Keciltapi setiap kali nak tekan link owner blog terus keluar macam kat atas ni?Apa maslahnya ye?

Mimi ingat nak join SEGMEN yang berlangsung tapi nampaknya tak dapat join la kan..Huksss..Sedih !!Siapa baik hati boleh ajar tak macam mana nak selesaikan masalah ini?

Terima kasih..

You Might Also Like

5 Motivation

  1. berdasarkan pengalaman, ini disebabkan oleh masalah "security" yg dikesan oleh google pada laman tersebut..bila anda teruskan untuk ke laman terbabit maka berkemungkinan besar terdapat virus, pop up ads(yg mana akan selalu timbul bila anda klik mana2 ruangan pada blog terbabit) dn sebagainya. Oleh yang demikian google /menyekat/mengesyorkan anda supaya tidak ke laman web tersebut. Jika anda ingin meneruskan juga, klik pada details dan anda boleh teruskan niat anda atas risiko sendiri. harap dapat membantu..happy blogging

    ReplyDelete
  2. Akak pun pernah kena juga macam ni..

    ReplyDelete
  3. pernah jumpa site yg kena mcm ni.... ad something wrong dgn site tu.. so nak slmat xpyh masuk lari cpt.. :D

    ReplyDelete
  4. hai mimi . try bukak blog tu balik *kisah podok kecil* then if keluar page tu , mimi klik dekat detail . then klik kat "visit this site"

    after that mimi boleh ke blog tu :) selamat mencuba

    ReplyDelete
  5. Thks mimie sudi singgah ke blog Lya, x pernh lgi kot Lya alami mslh mcm ni..

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story