Cuti Lagi.Harap-Harap Di Luluskan

5/26/2015 03:53:00 PM

Hai Cinta *Sambil Lambai Tangan*



Kemarin aku saja2 isi form cuti untuk bulan 6.Tak tau dapat ke tak..Tapi aku berharap sangat agar cuti aku di luluskan.Aku cuti nak balik sabah..Yeahhhhh..

Tahun ni sahaja dah 2 kali aku balik.Ye la mak aku sakit..Aku kena la selalu balik.Tapi tu la..Aku tak tau manager aku luluskan ke tak untuk kali ini.Tapi aku yakin mesti manager luluskan..Kikiki *Confident sangat*

P/S:Agaknya cuti ni diluluskan kot.Kerana ini kan Unpaid Leave.. *Wink*

Cuti tahunan simpan.Hujung tahun baru pakai.Boleh balik kampung lagi..Huhu






You Might Also Like

5 Motivation

  1. harap2 lulus la, boleh balik sabah tu melawat mak awak . :)

    ReplyDelete
  2. Semoga cutinya diluluskan dan semoga emaknya kembali sihat...

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story