Jalan Jalan Di Dataran Putra Kulim Kedah

5/13/2015 06:34:00 AM

                                                                   Selamat pagi ..


Hujung minggu adalah waktu yang sesuai untuk aku refresh minda aku yang sangat serabut.Mana tak serabutnya , bayangkan aku kena training new staff yang tak reti apa-apa.Bahasa melayu tak berapa fasih, cakap speking lagi la tak fasih yang dia fasih bahasa mandrin je..perghhh!!!Pening kepala wehhh..Aku dan dia terpaksa berkomunikasi dengan mengunakkan bahasa badan atau atas bantuan google translit..Hahahaha..Bila bercakap kami saling angguk kepala.Angguk pasai apa aku pun tak tau..Kahkah..




Tapi..Otak aku kembali refresh bila bos aku bagi aku cuti pada hari isnin.Thats mean aku boleh jalan-jalan tapi oleh sebab bulan ini bajet aku untuk ke mana-mana agak terbatas aku hanya boleh jalan-jalkan di dataran putra kulim kedah saja.Apa yang ada kat sana?Seronok ke? Bagi aku tak ada pun kat sana,Yang ada para ibu bapa je yang bawak anak kecil merek untuk bermain..Seronok woo kat sini.Macam-macam ada..tapi mostly permainan kanak-kanak dan makanan je banyak..Wkwkwk..




Tempat ni boleh la.Seronok..Syok tengok budak - budak main.Aku pun macam nak join je tapi di sebabkan aku bukan di dalam golongan kanak-kanak lagi aku terpaksa pendam keinginan aku.Hahahaha..Mangkuk ayun la kau Mimi..





Kak aku cakap " awat air kau lambat habis ??"..Kahkah..

You Might Also Like

2 Motivation

  1. lepak2 kat taman dataran malam2 yg ada cahaya lampu2 ni seronok jugak kan mimi hehe

    ReplyDelete
  2. syok kalau malam2 lepak bawah cahaya lampu...

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story