CARA MENGENALI PERIBADI SESEORANG

11/07/2015 11:32:00 AM

Hai Dreamers..
CARA MENGENALI PERIBADI SESEORANG
CREDIT TO GOOGLE
CARA MENGENALI PERIBADI SESEORANG | Banyak cara yang dapat dilakukan untuk mengetahui sifat dan tabiat seseorang.kadang melalui gaya bercakap, warna atau jenis pakaian yang dikenakan, makanan kesukaannya, bentuk rupa, ataupun melalui zodiak dan sebagainya.

Namun mengetahui sifat-sifat seseorang yang belum kita kenal tidaklah sukar.Kerana ada cara alternatif yang lebih simple dan sama sekali lain dari yang lain.Iaitu melalui jenis kasut yang dipakainya hari-hari.Nak tau tak macam mana ?Tengok gambar di bawah.
cara mengenali seseorang
Haaaa..kakak-kakak,adik-adik dan mak cik semua keorang jenis yang mana ?Kalau aku selalu pakai kasut jenis flat dan wadges.

P/S : Sila jangan percaya 100% kerana ini sekadar ramalan.

You Might Also Like

13 Motivation

  1. just saw this pic on twitter im the one whos always late xD

    ReplyDelete
  2. Semua jenis pakai, macam mana ni? hehe

    ReplyDelete
  3. Happy and positive, loves to eat dan loves to dance :D

    ReplyDelete
  4. Kenali peribad saya jugak, the happy always and positive dan kadang kadang the one who always late :-)

    ReplyDelete
  5. akak ko ni dik, dari zaman anak dara heels mesti tak kurang 2.5".
    ada gak masa tu pakai sandal yg tali halus. jarang kasut bertutup :)
    then keje, tukar la kasut tutup skit, still tinggi. heel or wadges tu.
    hingga la settle beranak 2 org anak dara tu.
    then slowly badan berat skit and umur tua skit ha ha ha ha...
    kasut tak tinggi dah.
    now anak da 3 org ~ kasut no 1 tu je dik.
    senang nak marathon dgn bujang sorang tu :)

    so akak ni ikut perubahan umur :)

    ReplyDelete
  6. Heheeee kalau KP, lebih selesa yang kaler hijau tu.. Dari dulu sampai skrg jenis tu je yg terlekat dihati

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story