WAKTU TERBAIK UNTUK MAKAN

11/05/2015 11:44:00 AM

WAKTU TERBAIK UNTUK MAKAN | Waktu makan adalah waktu yang sering di nanti untuk menambah semula tenaga, apatah lagi apabila perut sudah mula berkeroncong. Waktu makan perlu dipatuhi supaya makanan yang diambil dapat dicerna dengan baik sebelum mengambil makanan yang baru. Seeloknya makan sebelum berasa lapar dan berhenti sebelum berasa kenyang.Namun,waktu yang terbaik untuk makan bila ye ?Meh nak Mimi nak kongsi kat keorang semua.
WAKTU TERBAIK UNTUK MAKAN
Haa.Macam mana ?Dah Tau Kan..Hehehe

You Might Also Like

14 Motivation

  1. yang part dinner tuh leya selalu makan lewat. hihiih

    ReplyDelete
  2. terima kasih mimie..perkongsian yang baik..boleh jadi guide untuk kita seharian..

    ReplyDelete
  3. oohhh begitu rupanya....saya ni main sesuka hati je makan...tak pikir pukul berapa.
    lapar, makanlah...hehehe

    ReplyDelete
  4. err.. makan pun ada masa? kalau makan ikut suka? haha

    ReplyDelete
  5. thanks share kak mimi. helps a lot. :)

    ReplyDelete
  6. Wah... info baru tau ni.. thanks sharing..

    ReplyDelete
  7. Nice info.. bab mkn malam tu yg selalu terbabas..

    ReplyDelete
  8. a great info.
    akak pun da save kat phone dari fb.
    just lom sempat share kat blog kecik tu hah.
    nak kena ikut ni ekk utk sihat :) dan kurus!!!

    ReplyDelete
  9. Thanks utk info dear..
    lepas ni bolehlah amalkan (=

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story