TOP KOMEN OKTOBER

11/02/2015 11:38:00 PM

TOP KOMEN OKTOBER | Hai semua.Maaflah,beru je berkesempatan untuk update komen 
terbanyak di bulan oktober.Untuk pengatahuan semua ini adalah entry pertama yang Mimi buat untuk
top komen sempena menghargai kat keorang yang sentiasa tinggalkan komen di blog Mimi 
ni.Apapun,tahniah !

Akif Imtiyza ( 11 komen )
 
Ms.Kejupenyet ( 8 komen )
 
Along Misuari ( 7 komen )
 
Melissa Muklis ( 7 komen )
 
AinAthirah Anuar ( 6 komen )
 
Leya Yeolly ( 6 komen )
 
Afidah Azmi ( 6 komen )
 
Siti Yang Menaip ( 6 komen )
 
Etuza Etuza ( 6 komen ) 
 
Eintan Nurfuzie ( 6 komen )

Terima kasih semua !

You Might Also Like

15 Motivation

  1. ehhh ada nama saya. wahhhhhh thanks mimi

    ReplyDelete
  2. jom join segmen http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. jom join segmen http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  4. wah...lepas ni kena rajin-rajin komen dekat blog mimi ni...

    ReplyDelete
  5. Tak sangka tersenarai jugak..
    Thanks mimir comel.
    Tahniah semua (=

    ReplyDelete
  6. X sangka akak rajin komen gak yer. Hehe. thanks mimi

    ReplyDelete
  7. ehhhh.. Lissa pun adaaa :D
    terima kasih! hehe

    ReplyDelete
  8. 1st komen kot kat sini
    lama follow tp telepas pandang entri kot nk komen :)

    bg upah skali dah klik2 tadi dah ^___^

    ReplyDelete
  9. Hi, Mimi. Akak datang balas kunjungan dan follow.
    Kebanyakan yang tersenarai sebagai top commentator di sini akak kenal :)

    ReplyDelete
  10. hm, tak tersenarai, huhu~
    jomm lah join GA ni, happykan hati :) hehe, malam nih last, better cepat ! hoho
    http://nonasani.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    ReplyDelete
  11. agak2 kite tersenarai tak utk bulan 11 ni nnt? hikhik :P

    ReplyDelete
  12. Ada yang saya kenal.. tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  13. tahniah semua :)
    ada peluang later akak gi visit.

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story