CPUV DARI NUFFNANG KE 14 | Petronas Kad Mesra

11/12/2015 12:32:00 AM

CPUV DARI NUFFNANG KE 14 | Petronas Kad Mesra | Hai dreamers dan selamat malam.Minggu ni kerja malam so boleh la rajin-rajinkan diri untuk update entry sebanyak mungkin dan blogwalking semua peserta yang join GA yang aku pun join..Ehekkk..

Sebenarnya aku baru je lepas cuci mata tadi kat LAZADA dan omg!Mata aku juling tengok harga yang super murah.Aku rasa nak beli tu beli ni tapi disebabkan minggu depan aku dan housemate nak jalan-jalan ke langkawi terpaksa kuburkan niat sekejap untuk shopping kat LAZADA.Takut pulak bajet nak ke langkawi habis.Nayah aku tak boleh p langkawi..ahahaha..

Adoii..Lain tajuk lain pulak isinya ye..Erhhh !!Aku cuma nak habaq je bahawasanya aku dapat lagi CPUV dan CPUV kali ini daripada Petronas Kad Mesra.Terima kasih petronas..


Kiranya CPUV yang sedang menari-nari kat blog aku ada enam la ye..Ahahahaa..Terima kasih semua..




You Might Also Like

7 Motivation

Advertise

Mimi Story