SEPULUH SOALAN TAG BY LEYA YEOLLY

11/29/2015 06:31:00 PM

SEPULUH SOALAN TAG BY LEYA YEOLLY | Hai dreamers..Apa kabar ?Sihat tak ?Mimi agak menyepi sejak kebelakangaan ini kan.Semuanya sebab malas melanda diri.
Hari ini nak jawab soalan-soalan yang di hantar oleh LEYA kat cbox beberapa hari lepas.Opsss..Maaf nah lambat buat entry..Hehehehe.So,meh la kita sama-sama jawab.
Carita serba sedikit tentang diri kamu ?
Nama aku Mimi Binti Rheem.Lahir pada 16/02/1993.Ramai orang ingat Mimi ni cina tapi sebenarnya bukan.Mimi seorang yang simple dan sangat-sangat susah bercakap dengan orang yang Mimi tak kenal tapi bila Mimi dah kenal orang tu perangai Mimi 100% berubah jadi orang yang cakap banyak..Ahahaha.Mimi juga seorang yang suka pendam masalah dan Mimi seorang yang spoting tau.Kikiki..
Apa pendapat kamu tentang blog saya?Jujur ye,baik buruk saya terima.
Bagi Mimi blog Leya comel,kemas dan banyak info yang boleh di dapat.Sebagai contoh tutorial yang di sediakan oleh beliau.
Blog siapa yang sering kamu kunjungi?Nytakan sebab..
Ok..Jujur Mimi selalu stalker blog Lyssa Faizureen.Sebabnya adalah nak carik ilmulah..Ahahaha..
Warna kegemaran?Nyatakan sebab..
Banyak sebenaarnya warna kegemaran Mimi tapi Mimi paling suka pada warna hitam,putih dan gold.Sebab apa ?Entah la..Tak ada sebab pun.Mungkin kerana ketiga-tiga warna ni senang nak match .Thats all..
Bila bosan buat apa ?
Kalau Mimi terpulang pada keadaan.Sekiraanya kat rumah Mimi tidur tapi kalau kat tempat kerja ke Mimi biasanya menyanyi sambil tengok Youtube.(Walaupun suara tak sedap menyanyi tu wajib)
Perkara yang membuatkan kamu bangga dengan diri sendiri buat masa ini ?
Bangga dengan diri sendiri sebab dah pandai berdikari,dah besaq,dah pandai jaga diri sendiri,dah dapat bezakan mana baik dan buruk dan paling penting sebab dah boleh cari duit sendiri untuk bagi kat Mama.
Apa matlamat dalam dunia blog?
Semestinya ingin menjadi seorang blogger yang berjaya.Amin..Doakan aku..Ahahaha
Pada tahun bila kamu bergelar seorang blogger ?
Kalau tak silap tahun 2012.Tapi masa tu tak akif lagi.Tahun ni baru nak berjinak-jinak untuk aktif kembali.Pheww !
Pc atau Smartphone ?
Sudah tentu smartphone.Kalau pc tak berapa sangat.Buat entry pun lebih banyak pakai smartphone.
Fav song.Nyatakan 3.
1 ; Memori Berkasih By Achik & Nana
2 : Sakit Hati By Setia Band
3 : Sungguh Ku Mencintaimu By Dadali

Mimi Tag Awak..
Dan siapa nak join tu boleh je join ye.Mimi tag keorang semua..

Soalannya untuk awak semua :
1 : Siapa kamu 10 tahun akan datang ?
2 : Blogger yang menjadi inspirasi kamu ?
3 : Haiwan yang paling geli geli apa ?
4 : Pendapat awak tentang blog saya?Jujur ya..
5 : Kamu lebih aktif di mana ?Blog,Facebook,Instagram,Twiter Dll.Nyatakan kenapa.
6 : Tempat melancong yang paling seronok yang pernah kamu lawati di Malaysia?
7 :Fav pelakon lelaki Malaysia ?
8 : Fav pelakon perempuan Malaysia ?
9 : Barang wajib yang perlu di bawah setiap kali keluar ?
10 : Tea or Coffe ?




You Might Also Like

8 Motivation

  1. Terima kasih jawab. :) pendek je nama kak mimi. Hihihi

    ReplyDelete
  2. banyaknya soalan...
    lain kali tagla saya pula..seronok jawap2 soklan ni ;)

    ReplyDelete
  3. Mengenal serba sedikit rakan blogger...

    ReplyDelete
  4. holla mimi!

    saya dah jawab soalan awak...rajin2lah baca sini...^_^

    http://yuhaadie.blogspot.my/2015/11/10-soalan-tag-by-mimi.html

    ReplyDelete
  5. 1. masih orng yg sama
    2. xder
    3. bnyak., tp cmner klu ngan cicak., =)
    4. lembut
    5. blog (xramai orng kenal)
    6. ntah la.,
    7. xder
    8. xder
    9. wallet
    10. tea

    hehe., cmni bleh ker.,

    ReplyDelete
  6. Ha ni reply dari sy..hehehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/11/sepuluh-soalan-dari-mimi-rheem.html

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story