CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 5 | DRAMA TV FEVERET

10/05/2015 01:30:00 PM

Hai Dreamers..
CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 5 | DRAMA TV FEVERET |Apa khabar semua ?Harap-harap sihat la ye.Mimi hari ni dah masuk 2 hari demam.Musim jerebu ni sama-sama la kita menjaga kesihatan dan kurangkan aktiviti luar dan jangan lupa mengunakkan face mask.Bak kata pepatah "Sediakan payung sebelum hujan".Tsakkkk..Banyak la engkau punya kata pepatah Mimi !Apapun,hari ini dah masuk hari ke 5 untuk Cabaran Instablog 7 Hari  EFGKBBA.Fuhhh !!Cepat Jugak..
THE HEIRS SINOPSIS
Kredit En Google
Untuk cabaran kelima adalah "DRAMA TV / MOVIE FEVERET".Jujur Mimi cakap dah bertahun-tahun Mimi tak layan tv.Selalu balik kerja masuk bilik tutup pintu lepastu layan Utube then tidur dan macam tu la seterusnya sampai sekarang.Semua wayang yang bersiaran kat kaca tv Mimi langsung tak tau.Hahaha..Tapi movie yang selalu Mimi layan bila buka Utube adalah "The Heirs".Movie korea kot.Best !Kadang buat aku gelak sampai tak ingat dunia,kadang buat jatuh air mata.Adoiii..Siapa tengok ceqita nie kita geng.Byeee..Till Then..

You Might Also Like

9 Motivation

  1. Tgk running man syiokkk :) hehehe

    jom join :) GA MENANG RM200.00

    ReplyDelete
  2. kite pon tak layan cerita langsung duk u ni . kalau bosan sngt baru tgk movie kat laptop

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. drama korea siapa yang tak feveret,,heheh
    jemput singgah blog saya sweetiemomgallery.blogspot.my :)

    ReplyDelete
  5. Pernah tengok 1 @ 2 episod je The Heirs ni. Agaknya sebab tak masuk dengan 'jiwa'? :p

    ReplyDelete
  6. emm Korea la kan, nampak pun dah macam Korean ..

    ReplyDelete
  7. tengok drama ni sebab suka Park Shin Hye... tak minat pun LMH tu..
    tapi suka Minhyuk <3

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story