CPUV KE 10 DARI NUFFNANG | DKSH-HIRUSCAR

8/27/2015 11:26:00 AM

Hai Dreamers..

Ehekk..Pagi tadi terdetik dalam hati untuk buka akaun Nuffnang.Kot-Kot la earning dah banyak,so boleh la tebus.. *Tskkk*.Perasaan !!
Dah buka tu aku try la tengok kot CPUV and yes..Encik Nuffnang bagi CPUV seketul dua.. *Krik*.

CPUV kali ini daripada DKSH-HIRUSCAR.Aku tertanya jugak,ape benda la HIRUSCAR tu.Jadi,akubtry google dan ternyata HIRUSCAR adalah sejenis cream untuk hilangkan parut !!Bagi keorang yang ada masalah parut boleh la kot mencuba HIRUSCAR..
Apapun,terima kasih semua kerana sudi singgah ke blog aku yang comel ni.Haha..Aku bergurau je,keorang jengan sentap pulak..


You Might Also Like

4 Motivation

  1. Tahniah mimi dapat cpuv nanti bila iklan ni keluar joget joget blog mimi aliah klik eh :)
    Mai la melawat blog aliah :D

    ReplyDelete
  2. moga makin bertambah rezeki ngn nuffnang yerr :)

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story