WORDLESS WEDNESDAY | HEELS PALING NGERI SETAKAT INI

8/19/2015 08:23:00 AM









Ha..Ngeri tak ?
Pendapat aku bagi si pencinta high heels seperti Lady Gaga tak ngeri kot.Tapi bagi aku ngeri wooo..Kikiki





You Might Also Like

9 Motivation

  1. macam mendera diri kasut ni ... ^^ tp nmpk unik jg buat perhiasan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..klu buat perhiasan mmg unik..Warghhh..

      Delete
  2. ngerriiii yg amatt, tak selesa betol, huhu~
    pkai wedges pun kekadang dah lenguh2, hahha~ inikan pulka heels tinggi beberapa inch tuu~
    fuh3, pikir banyak kali sebelum try kasut2 mcm niiii, hahaha~ memang tak la nak belii kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..betul2..Pakai flat lebih selesa...Kui2

      Delete
  3. adeh..tak melecet ke pakai heels macam ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. erkkk, semalam ada ternampak link tapi xbuka...nampak kat blog mimi plak...adehai, peliknya jenis heel ni sume...

    nasib la IQ bukan hantu heels, IQ hantu sneakers dgn boots jer..heee~

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah ptg
    hari ini bz sangat x sempat nak BW

    ReplyDelete
  6. perghh . kalau b 10 pasang pun belum tentu akan pakai heels mcm ni . bhahha .

    ReplyDelete
  7. yewww...berani tengok aje
    tak akan sentuh pun...ngeri wei!!!

    p/s-membalas kunjungan n done follow sini #811

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story