JALAN-JALAN DI PADANG KOTA | PENANG

8/27/2015 12:32:00 PM

Hai Dreamers..
Kemarin aku,kakak dan kawan lagi seorang hantaq adik aku ke airpot sebab adik aku nak balik sabah.Flight adik aku 4.40pm tapi kami gerak keluar rumah pukul 12.Fuhhh !!Kebetulan kami semua cuti dalam hari yang sama jadi boleh merayau sama-sama..Hahaha.
Penat menanti kawan bersiap.Apalagi..Jom la walfie.Ahaha

Dari rumah aku nak ke airpot ambik masa lebih kurang sejam jam jugak la.Kami saja gerak awal supaya boleh pusing-pusing kat penang carik makan.Dah 2 jam dalam kereta sampai dah tak tentu arah di tambah pulak lapar akhirnya kami singgah kat tepi jalan untuk makan.
Lepas makan tu dah dekat pukul 3,jadi kami  buat keputusan untuk lepak di airpot je.Nak jalan lagi dah tak laqrat !Letih!!Sampai airpot dah siap semua urusan untuk tiket flight adik kami rehat kejap kat kfc.Hahaha..And guess wahat,oleh kerana semua dah pokai sebab gaji tak dapat lagi kami ambik kfc just 1 plate then share 3 orang makan..Hahahaha..
Senyum tapi dalam hati sebak sebab adik akan balik sabah.Tak ada dah kawan aku bergaduh.ahaha
Dah masuk pukul 4 adik aku pun masuk ke dalam jadi kami pun ambil keputusan untuk balik.Balik ?cakap je balik tapi tak jadi pun.Kami g padang kota lepak sambil tengok transformer yang di pamerkan di padang kota.Woooo..Besaq wo transformer..
Aku pun tak awat la aku buat muka lagutu..Ishhh
Pukul 5 kami pun balik rumah.Sampai jambatan je fuhhhh sesak teruk.Ye la,masa untuk orang balik kerja.Menyesal tak ikut jambatan no 2.Ahahaha..Sampai je rumah dah pukul 7.Dah letih sangat mandi-mandi terus tidoq dan ceqita pun habis..
Erghhh !!Besaqqnya transformer.Nak angkut balik please...
Jumpa lagi.. *Krik*


You Might Also Like

8 Motivation

  1. mimi orang sabah rupanya.. Akak duk berteka teki juga mula2 pandang...


    Anak kerap sakit? BAGAIMANA TINGKATKAN ANTIBODI ANAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..mmg dri sbh pun..Byk jgk yg tertanya-tnya ne..kiki

      Delete
  2. ehh.....ternmpk bumblebee....kem salam kt dia...hehehe

    ReplyDelete
  3. macam awek korea semua...hehehe..jemput join segmen Fida yer.
    http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/08/segmen-bloglist-afidah-azmi88-sept-oct.html

    ReplyDelete
  4. wahh...best tu jln2 tpi bila pulang tu yng tak bestnya sebab kepenatan..hihi..

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story