PERCUBAAN TEST KOMPUTER KALI KEDUA

1/29/2016 01:46:00 PM

PERCUBAAN TEST KOMPUTER KALI KEDUA | Hai dremers.Baru ada kesempatan untuk update blog.Sepanjang minggu ini Mimi terlalu sibuk.Banyak hal yang Mimi perlu urusan termasuk mencari rumah sewa baru.Dah give up untuk cari soalnya rumah sewa yang dekat dengan tempat kerja rata-rata tak ada.Uhukkk..Tapi bos Mimi kata kawan dia ada nak sewakan rumah.Harap-harap berhasil.Kah !

Ok !Back to topik kita yang sebenar.Minggu lepas Mimi ada buat entry tentang Test Komputer Gagal kan.Dan hari selasa bersamaan dengan 26/01 Mimi sekali lagi pergi cuba untuk test komputer.Opsss.Masa nak ulang tu Mimi kena bayar rm40.Entah,Mimi pun tak tau tu murah ke mahal.Ahahahaha.Hari selasa tu habis je kerja pukul 8 am Mimi terus pergi ke kedai tempat test komputer tu.Mimi saja pergi awal biar cepat siap dan boleh balik rumah lepastu tidur.Tapi kan semasa sampai sana turn nama Mimi yang kena pangil akak tu cakap "Mimi tunggu sat nah..Nama tak ada lagi" dan aku arghhh awat tak dak nama oikkk..Tapi terpaksa senyum sambil cakap "Ohh..Ok " walaupun hakikatnya aku dah nak mengamuk..kikiki

Dah lama tunggu akhirnya nama Mimi kena panggil juga.Tunggu lagi sekejap then masuk bilik memulakan ujian.Ahahahaha..Depan komputer tu Mimi yakin sangat yang Mimi akan lulus sebab semua soalan yang keluar Mimi dah cuba jawab malam tu melalui website yang dieorg bagi.Hahahaha.Betul la orang cakap kalau kita belajar sambil memahami soalan tu semuanya jadi sangat mudah.Mimi cuba fahami semua soalan baru jawab dan akhirnya Mimi LULUS.Warghhh !!

Habis  je ambil keputusan terus balik dengan senyuman lebar.Tidur pun lena.Hahahaha..Mimi hantar keputusan tu kat Ms Yap dan sekarang Mimi kena tunggu lesen keluar.Wkwkwkwkw..Akhirnya lepas halangaan pertama.Krikkrik..

You Might Also Like

2 Motivation

  1. yeaaaa....lulus ye..nt test jpj buat elok2 ye hihi ( eh betul ke ni utk amik lesen moto/kete kan? hahaha..

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story