TONTON ONLINE DRAMA CINTA SI WEDDING PALNNER EPISOD 3

1/05/2016 01:46:00 AM

TONTON ONLINE DRAMA CINTA SI WEDDING PALNNER EPISOD 3 | Selamat malam dreamers.Mimi baru je habis layan drama cinta si wedding palnner.Oleh kerana petang tadi tak sempat tengok terpaksa tengok secara online je.So far,drama ni best dan kadang-kadang mencuit hati.Sweet sangat wehh sampai Mimi ketawa sendiri dalam bilik macam orang gila.Housemate pun pelik.Krikkrik.Mira Filzah sesuai sangat bawa watak Zara tu.Tapi bagi Mimi kan Mira Filzah ni ada iras blogger kecik molek Yuyu Zulaika.Hehehe
cinta si wedding planner

Selepas tengok episod 3 rasa tak sabar pula menanti episod 4.Nahhh..ada yang ketinggalan menonton episod 3 ?Sila tengok sekarang soalnya korang takkan menyesal.



You Might Also Like

5 Motivation

  1. best jugak drama ni..Baru semalam dapat tengok..dah macam LYMA pun ada..

    ReplyDelete
  2. Bintang baru yang kian menyinar..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Diri umpama di sihir drama ini..hahaa tidak ketentuan menunggu episod seterusnya

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story