TAHUN BARU TEMPLATE BERWAJAH BARU

1/01/2016 05:18:00 AM

TAHUN BARU TEMPLATE BERWAJAH BARU | Hari dreamers.Hari ini first day of 2016 !Omg.Macam tak percaya je.Ahahaha.Cepat betul masa berlalu.Mimi pun dah 23 tahun.Krikkrik..
Oleh kerana tahun baru Mimi ambil keputusan untuk tukar template blog Mimi ni walaupun hakikatnya blog lama tu dah cukup comel di mata aku,tapi tak tau la di mata u ols.Opss,cakap je la comel walaupun bagi keorang tak comel.Senang sikit hati aku ni.Prettt !
Seperti yang keorang tau Mimi biasanya kalau nak tukar tamplate blog Mimi akan suruh orang buat tapi bukan percuma tau,Mimi bayar.Yela,Mimi ni apa pun tak reti lebih-lebih lagi pasal coding-coding.Erhhh..Angkat tangan dulu.Mimi sama sekali tak reti wehhh.Beruntung la bagi keorang yang bijak pasal edit-edit ni.Keorang patut bangga dengan diri sendiri.Hahahaha..

Kali ini Mimi suruh Aisyhah Nyais yang tolong buatkan.Masa bincang dengan dia tu aku pulak yang blur sebab aku pun tak tau nak design macam mana.Akhirnya,Mimi suruh dia buat macam mana pun yang penting warna pink dan biru tu kena ada.Ahahaha..Mimi trust kat dia thats why Mimi bagitau kat dia "buat la macam mana pun coz i know ecah buat perfect".Then tak lama dari tu dia cakap dah siap.Phewww !!Cepatnya..Kalau Mimi kan sampai tahun depan pun belum tentu siap..ahahaha.Sebelum Ecah buat tu Mimi dah bagitau sidebar tu letak kat kiri sebab dah selalu buat sebalah kanan then bila dah buat ayoyo pelik pulak.Jadi Mimi ambil keputusan untuk letak sidebar kat kanan.Hehehe..

Nahhhh..Bagi siapa-siapa yang tukar template ke apa ke just pergi je terjah blog dia.Dia buat pantas tau,cantik dan yang paling penting murah.Before ni Mimi selalu kalau suruh orang buat mesti Rm50 up..Sobssss.Cakap banyak pulak aku ni.Mimi hanya nak cakap Terima kasih ecah..Awak buat kerja dengan bagus..Ahahaha..Bye..Jumpa lagi..

You Might Also Like

9 Motivation

  1. cutenya new templet..
    atie suka.. atie suka :)

    ReplyDelete
  2. happpy new year. cantik template

    ReplyDelete
  3. wahhh suka template baru akak! cantik sangat kombinasi warna pink dgn biru ni!

    ReplyDelete
  4. makaseh kak mimi. hihii. enjoy ya!

    ReplyDelete
  5. cantikkk sangat template baru! hehe

    ReplyDelete
  6. wah pink dn biru tu kaler kesygan mimie ye..
    cantikkk baju baru blog nie

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story