Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

1/01/2016 08:10:00 PM

Hai dreamers..Kali ini Mimi join segmen yang di anjurakn oleh sifu bagi kebanyakkan blogger di Malaysia.Siapa lagi kalau bukan Hasrul Hassan.Nak dapat ilmu yang banyak menganai SEO boleh lah terjah blog beliau.Banyak info yang menarik beliau kongsikan bersama pembaca.Mimi biasanya akan jadi silent reader bagi blog beliau.Ahahahaha
 Hasrul Hassan
Segmen ini syaratnya mudah saja.Hanya buat satu entry yang ringkas,follow blog peserta dan tunggu je la pemenang akan di umumkan.Yang bestnya ada saguhati berbentuk wang tunai dan juga blog bertuah juga akan berada di dalam blogslist 2016 beliau.Phew !!Best tu..Boleh tinggkatkan trafic blog.Krikkrik..

Masa mula-mula blogging dulu blog Mimi berkisar tentang kecantikan  dan fashion je tapi sekarang dah bertukar more kepada lifestyle.Biasanya Mimi lebih suka kongsi kepada pembaca menganai pengalamana jalan-jalan,review produk dan banyak lagi.Tapi,bila Mimi tengok blog archive Mimi lebih banyak join giveaway atau segmen.Parah ni !

Siapa Mimi ?Mimi orang Sabah tapi sekarang Mimi tinggal kat penang.Kenapa tinggal kat penang ?Dengan siapa ?Mimi tinggal kat penang masa Mimi umur 14 tahun lagi.Mula-mula datang sini Mimi ikut dengan kakak sepupu.Sekarang ni Mimi tinggal dengan kakak kandung Mimi sendiri.Boleh baca 5 FACT ABOUT ME kalau nak tau lebih banyak tentang Mimi.

Apa yang ingin dicapai menerusi blog pada tahun 2016 ?Semestinya Mimi ingin jadi lebih berjaya dalam dunia bloga.Yaaa..Mungkin ianya mustahil tapi di mana ada kemahuan di situ ada jalan.Ada usaha adalah hasilnya.

Yang Benar,
Mimi Kyumi

You Might Also Like

27 Motivation

  1. Mimi smoga brjaya tahun 2016 ni ya ^^

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya ya...untuk impian itu....blogwalking here....keladi follow....

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. Hai mimi... tidak sangka berasal dari tanah air yang sama. Bah! Best of luck dlm segmen ni... suda join ur blog juga.. from elvinajane.blogspot.com.

    ReplyDelete
  5. Hai Mimi :) Terima kasih sebab sudi singgah blog saya and tinggalkan komen. Goodluck untuk Mimi juga tau. and saya followers awak yg ke #999 :D

    ReplyDelete
  6. jemput join GA Shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

    ReplyDelete
  7. Good luck too :)

    http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. Hai mimi..CP datang membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  9. Nice articles..
    ➤http://www.astrallusionarc.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. Hi Mimi, good luck. Sy pun join juga segmen ni :)

    ReplyDelete
  11. hye mimi :) follow here #1013

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. good luck, saya dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam 'follow' lah ye. #1017.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  15. Good luck ye, selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  16. singgah sini ^^

    http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  17. hi! salam perkenalan..;)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    dah siap follow..

    ReplyDelete

  18. salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen yang sama..salam perkenalan ya..jemput2 singgah blog saya sekali :)

    ReplyDelete
  20. hai gud luck awak :) saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq

    ReplyDelete
  21. Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
    Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

    inFamous House Husband Blogger

    ReplyDelete

Advertise

Mimi Story